fredag 14 december 2007

Jodå, s'att, det är inga konstigheter

Det var faktiskt roligt att spela igår. Inte lika roligt att komma till jobbet och se att dom lagt upp framförandet, eller vad fan man ska kalla skiten, på "ettan" på vår webplats. Ha två kuddar redo, en för varje öra, två skämskuddar alltså, och blunda när det blir för läskigt.
Och så går ni in på www.sr.se, skrollar ner en liten bit, kollar i vänster meny och där! Snabbspela första låten. Den låter synnerligen dåligt. Eller snabbspola hela skiten, när jag tänker efter.

Men kul var det. Så kul att vi ska dra till Stinsen och göra samma sak imorgon. På torsdag har vi ett gig i IKANO-huset i Linköping. Och nästa helg ska vi vara kändis-bartender på O'Learys i Umeå. Och veckan efter är vi värdar för en talangjakt på Clas Ohlson i Sundvsall.

3 kommentarer:

B sa...

jag älskar kvinnan som står till vänster i bild bakom annika i början av filmen. har nog aldrig sett adjektivet "skeptisk" målat så tydligt i ett ansikte. otroligt festligt uppträdande förövrigt! ni var helt klart värda en trevligare publik.

Anonym sa...

Tyckte det var riktigt stämningsfullt.

Mary sa...

Alltså jag döör det var ju jättebra. Lysande. Och jag är övertygad om att ni kommer att göra succé på Clas Ohlson i Sundsvall, absolut....